Rakije od voća

Dunja ~ Viljamovka ~ Višnja ~ Jabuka ~ Loza ~ Dunja žuta
RAKIJA OD GROŽÐA
LOZA
Biser Friške gore. Proizveden firmentacijom soka biranih sorti gožđa. Mirisa karakterističnog za ovaj tip rakije. Aromatski kompleks raskošan i postojan. Punog ukusa, harmonična i veoma pitka.
0,7 l
RAKIJA OD VOĆA
VIŠNJA
Neobična i neodoljiva. Mirisa blagog prijatne estarske svežine. Ukusa harmoničnog punog, zaokružena i sa dugom, pitkom, mekanom impresijom u završnici. Potekla iz blagorodnih voćnjaka Fruške gore.
0,7 l
RAKIJA OD VOĆA
VILJAMOVKA
Mirisa tipičnog za rakiju proizvedenu od kruške Viljamovke, čist, intenzivan, dozirane prijatne svežine. Punog ukusa, zaokružena, izbalansiranog odnosa slast - kiselina - punoća. Blago sa obronaka Fruške gore.
0,7 l
RAKIJA OD VOĆA
JABUKA
Osvojiće vas jedinstvenim mirisom, elegantnom stukturom i pitkošću. Na ukusu je puna, kompleksna, a voćne impresije vode do duge mekane završnice. Odabirom kvalitetnih plodova jabuke sa obronaka Fruške gore i njihovom pažljivom preradom sačuvano je najbolje iz ovog voća.
0,7 l
RAKIJA OD VOĆA
DUNJA

Karakteristične voćne arome. Mirisna, sveža i čista. Punog i harmoničnog ukusa. Od biranog voća sa padina Kopaonika, okoline mesta Brus. Čuvana šumom, milovana čistim vazduhom i suncem.

0,7 l
RAKIJA OD VOĆA
DUNJA ŽUTA

Miris buketni, kompleksan, smiren, veoma dopadljiv. Ukus pun, harnoničan i pitak. Mekani tanini iz hrastovog bureta veoma lepo uključeni u teksturu rakije. Prefinjena, postojana, fascinantna.

0,7 l
NAGRADE

ŠAMPION KVALITETA NOVOSADSKOG SAJMA

PROIZVODNA HALA

Preduzeće "CAPORIONE" d.o.o je osnovano 1999 godine kao samostalna zanatska radnja koja je u početku bila orijentisana na proizvodnju paradajz soka.

Iskustvo dve generacije tehnologa iznedrilo je da se ova mala firma razvije u ozbiljnog poslovnog partnera na tržištu Srbije.

Opširnije ⟩

Preuzmite katalog u .pdf formatu
Katalog

Kontakt

Arsenija Čarnojevića 55, Inđija
064/114-80-09
caporionedoo
caporione@eunet.rs
www.caporione.rs
DESTILERIJA CAPORIONE
DOMAĆE VOĆNE RAKIJE OD 6 VRSTA VOĆA
Dunja • Viljamovka • Višnja
Jabuka • Loza• Dunja žuta
PROIZVODNI PROGRAM

CAPORIONE d.o.o

E-mail: caporione@eunet.rs | Telefon: 064/114-80-09